JE GELDZAKEN OP ORDE IN 6 STAPPEN

Stappenplan waarmee jij grip krijgt op jouw geld.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je kreeg

Albert Einstein

Als jij dingen in jouw leven wilt veranderen zul je in actie moeten komen. Zolang je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. 

Als boekhouder ontdekte ik in 2019 Profit First. Door zelf eerst met deze methode te gaan werken ging ik veel bewuster en strategisch sturen op mij geld. Mijn resultaat verdubbelde dat jaar.

Veel te veel creatieve ondernemers zie ik nog worstelen met hun geld. Ze hebben er geen grip op. Ze schrikken van een belastingaanslag. Ze betalen zichzelf nog geen eerlijk salaris. Dit hoeft echt niet.

In 6 eenvoudige stappen leer ik je graag hoe jij ook grip op je geld krijgt en kunt gaan voor groei!

Wat dit e-book uniek maakt is dat je stap voor stap je geld op orde krijgt. Jij krijgt er grip op, en… je gaat geld misschien nog wel leuk vinden!

0 jaar
ervaring
0 +
belastingaangiften
0
klanten geholpen
0
winstuitkeringen
Willeke heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in mijn tarieven. We hebben gekeken naar mijn omzetdoel en hoe ik dit kan halen door het juiste tarief te koppelen aan mijn aanbod. Willeke dacht out of the box. Hierdoor kreeg ik veel nieuwe inspiratie zodat ik mijn aanbod nog meer kan verbeteren. Zeker een aanrader voor ondernemers die groeien, want je tarieven moeten natuurlijk met je mee groeien! Willeke is gepassioneerd over haar vak en vindt het oprecht belangrijk dat ondernemers voldoende en eerlijk verdienen. Deze missie komt helemaal tot uitdrukking in de workshops die ze geeft.
Nadine
New Fotografie
Door een jaar vooruit te kijken en daar ook getallen aan te verbinden werd mij pas goed duidelijk wat de consequenties zijn van de keuzes die ik maak.
Marjanne
Voorde Beeldend
Willeke is gepassioneerd over haar vak en vindt het oprecht belangrijk dat ondernemers voldoende en eerlijk verdienen. Deze missie komt helemaal tot uitdrukking in de workshops die ze geeft.
Claudia
Claudia Verloop Fotografie

BONUS

Iedere maand selecteer ik twee ambitieuze ondernemers voor een gratis

WINSTGESPREK t.w.v. 137,-

Download het e-book dus snel en lees daarin hoe ook jij hier kans op kan maken.

JE GELDZAKEN OP ORDE IN 6 STAPPEN

Geef mij inzicht, rust en meer winst. Ik ontvang het e-book direct in mijn mailbox!

Scroll naar top
Credo Financiële Administraties draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches