Inzicht sessie

INZICHT SESSIE

Aan de slag met jouw financiële vraagstuk

Reserveer een sessie van 2 uur om aan de slag te gaan met een bepaald financieel vraagstuk binnen jouw onderneming. Lees hieronder de mogelijke onderwerpen waar we mee aan de slag kunnen gaan.

Jij kiest of je af wilt spreken in een online sessie (via Zoom) of in een offline sessie (incl. koffie en heerlijke lunch). Locatie: Van der Valk Hotel, Veenendaal.

De kosten voor een online sessie zijn €325,- excl. btw. Jouw investering voor een offline sessie is €395,- excl. btw.

5/5

01

Schrijf je in!

Je boekt een sessie hieronder of neemt contact op via het contactformulier.

02

Een vragenlijst, voor jou!

Je ontvangt van te voren een vragenlijst die je invult. Deze ontvang ik uiterlijk 4 werkdagen voor onze afspraak van je terug.

03

De sessie

In een sessie van 2 uur spreken we jouw specifieke vragen door. Je krijgt nieuwe inzichten en gaat vol nieuwe inspiratie over hoe je de dingen aan kunt pakken weer naar huis.

Voor wie zijn deze sessies:
Deze sessies zijn voor ondernemers die actief aan de slag willen met hun geldzaken om daar meer grip op te krijgen.

Beschikbare data

Inzicht Sessie, online via Zoom
Inzicht Sessie, op locatie in Veenendaal

Er zijn weer nieuwe data beschikbaar voor de Inzicht Sessies. Je kunt hier boeken. Na betaling krijg je een link naar mijn agenda waar je zelf een geschikt moment uitzoekt.

Mogelijke onderwerpen

Natuurlijk kan je bij me terecht met heel veel vragen die betrekking hebben op jouw geldzaken. Hier lees je onderwerpen die ik vaker met ondernemers bespreek en die jou ook zeker verder kunnen helpen.

STEL JE VRAGEN!

Heb je eerst nog een vraag over deze Inzicht Sessie? Stel jouw vraag hieronder. Of wil je graag een Inzicht Sessie boeken, maar kan jij niet op de beschikbare data? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Scroll naar top
Credo Financiële Administraties draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches