Bedankt voor het aanvragen van het gratis e-book ‘Je geldzaken op orde in 6 stappen’. Je ontvangt het binnen een paar minuten in je mailbox.

PS: Vergeet niet je SPAM box te checken 😉

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog even verder te lezen terwijl je wacht op het e-book. Ik heb namelijk nog iets anders voor je.

In dit e-book deel ik mijn meest waardevolle tips en inzichten, die mij (en heel veel andere ondernemers) helpen om mij veel meer grip op mijn geld te hebben. Het zijn praktische tips die jij ook stap voor stap kan implementeren. Maar als ik heel eerlijk ben, is er nog nooit iemand succesvol geworden van het lezen van e-books.

Ik zou het echt heel jammer vinden als je steeds tegen dezelfde frustraties aan blijft lopen. Vanuit mijn ervaring kan ik je vertellen hoeveel rust het je geeft als je je administratie en geldzaken op orde hebt. Vanuit die rust ontstaat er ruimte voor groei! Dat kan al heel snel. Als jij hierin de juiste stappen zet.

Laat mij je helpen, het kan namelijk al heel makkelijk…

Om deze reden heb ik voor jou een Excel-template ontworpen. Eén waar jij maar een paar cellen van hoeft in te vullen, maar waar jij enorm waardevolle informatie uit gaat halen. 

Een vraag die ik zo vaak hoor is ‘hoeveel moet ik apart zetten voor de Belastingdienst’. 

Ook hebben ondernemers vaak geen idee hoeveel omzet ze moeten draaien om hun droomsalaris te kunnen verdienen. Of ze vergeten gewoon dat van die omzet nog heel veel kosten afgaan; en zijn teleurgesteld dat het salaris wat ze in gedachten hadden niet op hun rekening staat. 

 

Tijdelijk met 40% korting

Tijdelijk geef ik je de kans om deze Excel-template met 40% korting te kopen voor maar 29 euro ipv 49 euro.

Jouw omzetdoel weten!

Wil je weten hoeveel omzet jij moet maken om jouw droomsalaris te verdienen. Zonder uren aan het puzzelen te zijn en nog te twijfelen? Dat kan!

Na het aanschaffen en downloaden van deze Excel-template reken jij in no-time jouw omzetdoel uit.

Wil jij weten hoeveel je apart moet zetten aan belastingen? Want niemand wil met een onverwachte belastingaanslag geconfronteerd worden. 

Met deze Excel-template reken jij hoeveel netto-inkomen je overhoudt van het resultaat uit jouw bedrijf. En zie je in één oogopslag hoeveel belastingen je nu het beste gereserveerd kunt houden.

Daisy Ranoe
Willeke heeft duidelijk kennis van (geld)zaken. Weet heel goed waar ze het over heeft en past dit ook direct toe. Dit geeft mij meteen al rust in mijn hoofd. Haar rustige en vriendelijke manier van doen draagt daar ook zeker aan bij. Zo krijg ik nog meer zin in geldzaken!

Voor wie is deze Omzetdoelcalculator?

De template is voor ondernemers die meer inzicht willen krijgen in hun salaris. Of je nu wilt weten met welke omzet jij jouw droomsalaris kunt gaan verdienen. Of dat je liever wilt weten hoeveel belastinggeld jij nog moet betalen. Je wilt hier mee aan de slag en je wilt meer zekerheid!

Wat ga ik bereiken?

  • Je krijgt meer inzicht omdat je weet hoeveel je omzet moet zijn om jouw salaris te kunnen verdienen.
  • Je ervaart rust omdat je voldoende belastinggeld apart zet.
  • Ook voor later heb je een handige tool in huis. Veranderen jouw wensen? Dan reken je alles nog een keer door.

Wat krijg ik?

3 geweldige Excel berekeningen om jouw omzetdoel uit te rekenen

Omzetdoel calculator / Excel-template

Na afrekenen direct te downloaden

nu voor 29 euro excl. btw

Ik weet dit:

Scroll naar top
Credo Financiële Administraties draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches